• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Дамо дітям рухатись» вітає гостей зі Здолбунівської громади

«Дамо дітям рухатись» вітає гостей зі Здолбунівської громади

2023-03-14

«Дамо дітям рухатись» вітає гостей зі Здолбунівської громади

Мали чудову нагоду зустріти у Львові освітян Здолбунівської громади, а саме викладацькі колективи Здолбунівський ліцей # 1 Здолбунівський ліцей N4 Здолбунівський ліцей №5
Педагоги Рівненщини завітали до Ліцей міжнародних відносин ім. В.Стуса Львівської міської ради Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #31 м. Львова Ліцей 52 Львівської міської ради Середня загальноосвітня школа 27 м.Львів, у яких реалізовується проєкт «Дамо дітям рухатись», щоб перейняти досвід використання парт-конторок під час навчального процесу, поспілкуватися з директорами та викладачами цих навчальних закладів про методику динамічної зміни поз у навчанні та побачити на власні очі, як дітки вчаться за стоячими партами. Дякуємо львівським колегам за теплу зустріч та готовність ділитися досвідом
Були безмежно раді такому приємному знайомству, та тішимося, що все більше громад долучається до освітніх реформ, направлених на покращення здоровʼя наших дітей та боротьби з гіподинамією.
Представники Здолбунівщини будуть впроваджувати ініціативу «Дамо дітям рухатись» в межах проєкту «Час вживати воду 2.0». Проєкт «Час вживати воду 2.0» реалізується ГО ЗЕОН у співпраці зі Здолбунівська міська рада за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що фінансується Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії (SDС).
Про динамічне навчання — чергування стояння і сидіння під час уроку — запрошуємо дізнаватися більше з наших дописів, а також на сайті проєкту «Дамо дітям рухатись»:
На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «дамо дтям рухатись»
Кiлькiсть переглядiв: 0